Гледайте „Стани богат” и следващия петък от 21.00 ч. по Нова

Пред нетрадиционни предизвикателства бяха изправени актьорите Ивайло Христов и Иван Бърнев и певците Мария Илиева и Любо Киров в петия епизод на „Стани богат”. След като Иван Бърнев сподели, че е влязъл в НАТФИЗ заради любовта си към пантомимата, водещият Ники Кънчев го накара да отговори на зададения му в играта въпрос в мимика. Мария Илиева и Любо Киров пък получиха задачата да изпеят фалшиво песента „Високи сини планини”. Гостите не трепнаха пред тези предизвикателства, тъй като шоубизнесът ги е изправял пред доста по-големи трудности. Иван Бърнев разказа как е счупил ръката си по време на участие в мюзикъл, но въпреки това е продължил да играе. Сходна история има и Любо Киров, който пък си строшил краката на сцената.

Все пак най-голямото изпитание и пред актьорите, и пред певците си останаха въпросите на „Стани богат”. Ивайло Христов и Иван Бърнев показаха завидни познания в различни области и с лекота стигнаха до въпрос за 15 000 лева. Тук обаче, въпреки че използваха два жокера, двамата се объркаха и маркираха грешен отговор на въпроса, свързан с картина на Рембранд.  Така сумата, която тяхната игра донесе за благотворителната инициатива на Нова – Game Changers, се оказа само 3 000 лева. Любо Киров и Мария Илиева също стигнаха до въпрос за 15 000 лева, но се отказаха, тъй като не бяха уверени в своя отговор. Двамата певци завършиха участието си в „Стани богат” с 10 000 лева.

Общата сума, която беше спечелена от двете двойки за благотворителната инициатива на Нова – Game Changers, е 13 000 лева.

Кои ще са следващите професионалисти на стола на богатството, ще разберете в петък, 21 март, от 21.00 ч. по Нова.