Не пропускайте „Стани богат” и следващия петък от 21.00 ч. по Нова

Изпълнен с емоции, откровения и размисли беше седмият епизод в Сезона на професионалистите на играта „Стани богат”. Цели три двойки търсиха отговори на трудните въпроси в името в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова Game Changers. 

Още от самото начало напрежението в „Стани богат” беше голямо, тъй като попфолк певците Азис и Кали продължиха играта си от предишния епизод с въпрос за 10 000 лева. Двамата изпълнители обаче не успяха да разгадаят какво символизират обозначенията на типовете брашно и си тръгнаха от шоуто с 3 000 лева. По време на играта Кали разкри какви критики е отправяла към Азис в началото на неговата кариера, но попфолк певецът е убеден, че музиката е неговото поприще, макар че се е изявявал като телевизионен водещ и актьор.

Следващата двойка на стола на богатството бяха пластичните хирурзи Ильо Стоянов и Николай Георгиев. Ники Кънчев ще ги предизвика с въпроси за футбола, географията и история, а двамата доктори демонстрираха завидни познания и желязна логика. Двамата с лекота стигнаха до въпрос за 5 000 лева, но там черна котка буквално им мина път, когато трябваше да отговорят кое е животното, обучавано от ЦРУ за шпионски мисии през 60те години на 20 век. Така двамата лекари също добавиха 3 000 лева към средствата за благотворителната инициатива на Нова - Game Changers. Освен на въпросите в играта, те дадоха интересни отговори и за естетическите нагласи и разбирания на българите. Оказва се, че през последните години се увеличава броят на операциите, предотвратяващи ефекта на стареенето.

Певиците Рут Колева и Люси Дяковска бяха третата двойка изправила се пред предизвикателството „Стани богат”, заменяйки ритъма на попфолка с джаз и поп. Рут Колева сподели вижданията си за черногледството на българина и го сравни с хората в Индонезия, където е била наскоро. Ники Кънчев не пропусна възможността да провокира съмнения в тандема при първия по сериозен въпрос от кулинарно естество с балкански произход за сумата от 1 500 лева. След много колебания и разсъждения Рут Колева и Люси Дяковска маркираха правилния отговор, но сирената прекрати тяхната игра.  

Следващият петък, 4 април,  двете певици ще отговарят на въпрос за 2 000 лева от 21.00 ч. по Нова. А дотогава вижте как се справиха те в епизода в NovaPlay.