На въпрос за 2500 лева ще отговарят Милица Гладнишка и Герасим Георгиев – Геро следващия петък в „Стани богат” по Нова

Три звездни двойки седнаха на стола на богатството в „Стани богат” по Нова тази седмица - певиците Рут Колева и Люси Дяковска, блогърът Самуил Петканов и журналистът Иво Инджев, актьорите Милица Гладнишка и Герасим Георгиев – Геро. В Сезона на професионалистите те играха в името на благородна кауза – най-новата благотворителна инициатива на Нова - Промяната, за която допринесоха с 8 000 лева.

Първи на въпросите на водещия Ники Кънчев отговаряха Рут Колева и Люси Дяковска, които продължиха играта си от епизода миналата седмица. Певиците дадоха верни отговори на въпроси, свързани с Олимпиадата в Сочи, учителя Петър Дънов и епоса „Властелинът на пръстените”. След емоционалната игра, в която използваха жокери „50 на 50” и „Обади се на приятел”, двете дами заслужиха чек за 5 000 лева.

Втората двойка в играта бяха създателят на Не!Новините Самуил Петканов и журналистът Иво Инджев. Те отговориха правилно на въпроси, свързани с бразилския шпионаж, Зимната олимпиада и Арнолд Зомерфелд, номиниран за Нобелова награда 81 пъти. Иво Инджев и Самуил Петканов обаче се затрудниха на въпрос за улица „Консервна”, като в крайна сметка достигнаха сумата 3 000 лева.

След тях невероятната си игра започнаха актьорите Герасим Георгиев – Геро и Милица Гладнишка, която е част от журито на шоуто „Като две капки вода” по Нова. Двамата с лекота отговориха на въпроси за певицата Милена и атлета Боби Макдоналд, като играта на актьорския тандем продължава и следващата седмица, когато те ще отговарят на въпрос за 2 500 лева.

Не пропускайте „Стани богат” в петък, 11 април, от 21.00 ч. по Нова, а епизода тази седмица можете да гледате в NovaPlay.