„Никога няма да забравя това, което ми подарихте”, заяви ВенЗи след драматичните елиминации

Инфарктни елиминации и шокиращи обрати се разиграха на сцената на Dancing Stars по Нова. Любимците на публиката и доскоро двойката с най-голям зрителски вот ВенЗи и Ралица напуснаха бляскавия дансинг.

Не две, а три двойки се изправиха в танцувална битка в четвъртък. ВенЗи и Ралица, Антон и Дорина, Елена и Деан танцуваха сякаш за последно. За съжаление, това стана факт за ВенЗи. Най-лъчезарната усмивка заложи на нова чарлстон хореография.

ВенЗи и Ралица се появиха с боксови ръкавици на дансинга и буквално нокаутираха с изпълнението си. „Не изпускам нито един епизод от това шоу и съм тук, за да подкрепя ВенЗи”, заяви Драго Симеонов, който разпалено апелираше за ВенЗи и Ралица.

Холивудската звезда Антон Касабов заложи на сигурното и представи любимия си джайв. Танцът може и да не бе нов, но на сцената излезе съвсем нов Антон - артистичен, усмихнат, освободен.

На въпроса какво от България му липсва в Америка, Антон отвърна: „Липсват ми приятелството, баницата, бозата. Откакто съм си в България, всеки ден ям баница с боза”, усмихна се трикратният световен шампион. „Той няма да го каже, но аз мисля, че на Антон му липсва едно „благодаря” от България”, намеси се неговата танцувална половинка Дорина.

Голямата изненада на дансинга безспорно бе хубавата Елена. Тя бе пратена на дъното на класацията с невижданата до момента оценка от 1, с която Алфредо я наказа в миналия епизод. В четвъртък уж неуверената и скромна Елена и партньорът й заложиха на нова хореография и подпалиха сцената с шоу денса си с хип хоп елементи. За първи път член на журито стана от катедрата, за да поздрави участник. „Онемях”, коментира Галена Великова, след като отиде да прегърне Елена и Деан. „Много бесен танц”, възхити се и Христо Мутафчиев. За да бъдат до нея, в публиката бяха Елен Колева и Илиан - приятелят на Елена, който се показва в публичното пространство за първи път. Дори и критичният Алфредо Торес възкликна: „Много добЛе” и прегърна развълнуваната Елена. „Аз мога само да благодаря на г-н Торес. Човек, който не приема критика, няма как да върви напред”, заяви Елена.

Зрителите се насладиха отново на Михаела и Светльо - по традиция те представиха за втори път хореографията си, която във вторник грабна титлата „Танц на седмицата”.

Още какви още вълнуващи изненади предстоят на дансинга? Гледайте бляскавото шоу Dancing Stars във вторник, 22 април, от 20.00 ч. по Нова.