Бляскавото шоу по Нова навлезе във финалния етап

Бляскавото шоу Dancing Stars навлезе във финалния етап, в който съдиите стават все по-взискателни, а дори и малките грешки се оказват решаващи. Нана Гладуиш и нейният партньор Миро са поредната двойка, която не успя да се пребори с високите изисквания и отпадна преди финалната права на танцувалното шоу.

„Днес ще танцуваме като за последно”, заяви Нана Гладуиш, преди да излезе на дансинга. Тогава тя все още не знаеше колко верни ще се окажат думите й. В публиката, за да окаже своята подкрепа към колежката си, бе и телевизионната водеща Ани Салич. Лицето на Новините на Нова се обърна с призиви за подкрепа лично към Илиана Раева, но дори и това се оказа недостатъчно. „Независимо какво ни се случва в живота, трябва да го живеем, да му се радваме и да го изтанцуваме”, каза на сбогуване Нана. 

Във вечерта на елиминациите Елена и Деан обраха овациите с новата си афро хореография, докато Нели и Наско заложиха на аржентинско танго.

Сцената на Dancing Stars бе избрана и за две дългоочаквани премиери – дъбстеп сензацията Маркиз Скот, танцувал със звезди като Дженифър Лопес, направи световна премиера на най-новото си танцувално шоу. Хип-хоп звездата Криско представи новото си парче в дует с Мария Илиева „Видимо доволни“. 

След два месеца на танцувални битки само шест двойки останаха в надпреварата, които са сериозно амбицирани за титлата „Крал и Кралица на бала“. Как ще се справят звездите на дансинга със следващото амбициозно предизвикателство на Алфредо Торес? Отговорите предстоят в Dancing Stars във вторник, 13 май, от 20.00 ч. по Нова.