Гледайте гала вечерта в Dancing Stars във вторник от 20.00 ч. по Нова

„Слушам музиката и се опитвам всеки звук да го предам визуално с тялото си, да го трансформирам в движение”, обяснява Маркиз Скот. Когато го гледаш имаш усещането, че музиката сякаш преминава през него. Негови изпълнения, танци, качени в интернет имат над 104 милиона гледания. Той наистина е уникален, както видяха зрителите на Нова при осмите елиминации на Dancing Stars. Маркиз Скот е един от най-добрите дъб степ танцьори в света. Кой е той, какво е дъбстеп, кой е неговият учител – репортерът Мария Милкова се срещна с Маркиз Скот зад кулисите на Dancing Stars.

„Започнах да танцувам, когато бях на 12 години. На една площадката за ролкови кънки... Всъщност започнах на ролкови кънки...”, спомня си той.

И така до днес, когато работи с едни от най-големите звезди като Джъстин Тимбърлейк, Бионесе, Ъшър и много други. Но най-големият му учител остава... Майкъл Джексън.

И накрая съветът му към всички танцуващи е този: „Просто бъдете себе си, правете това, което усещате, не това което препоръчват. Слушайте музиката, усещайте я и се опитвайте да я претворите чрез себе си! Това е!”

Какво още разказа Маркиз Скот на Мария Милкова, гледайте във видето.

Не пропускайте Dancing Stars във вторник от 20.00 ч. по Нова, за да видите как ще се справят звездите с новите си танци и с амбициозното отборно предизвикателството, което им даде Алфредо.