Танците на звездите в шоуто Dancing Stars тази вечер по Нова

Антон Касабов и партньорката му на дансинга Дорина ще представят танго в Dancing Stars тази вечер по Нова. „Очаквайте забавление и много красив танц от нас. Ще покажем себе си на сцената”, заяви Антон пред екипа на „Здравей, България”, който проследи репетицията на звездите преди шоуто. „От всички участници на дансинга може да се очаква много, защото всеки изключително вглъбено влага себе си в това, което прави”, добави Дорина. 

Дарин и партньорката му Ани ще танцуват пасо добле. „Като емоция танцът представя много сила, много страст”, обясни Дарин. 

Тройно предизвикателство предстои за участниците в Dancing Stars тази вечер. Всяка от шестте двойки в надпреварата ще избере още един професионалист, с който да направи „троен танц”. В деветия лайв на шоуто ще танцуват и двата отбора, които Алфредо Торес от журито определи преди почивката – „Фокси” и „Бум Бум” с капитани съответно Елена и Михаела. Във „Фокси” влизат Дарин и Нели Атанасова, а в „Бум Бум” - Албена Денкова и Антон Касабов. Повече гледайте във видеото. 

Как ще се справят двойките с новите предизвикателства, зрителите ще видят в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.