Гледайте елиминациите в Dancing Stars в четвъртък по Нова

Dancing Stars навлезе с пълна сила в опасния финален етап. Всяка малка стъпка може да се окаже крачка към титлата или пък безвъзвратна стъпка към отпадане от звездното шоу. Звездите стават все по-добри, но и равностойни, което си пролича и от класирането им. Дарин и Нели си делят първото място в тазвечершната класация на Dancing Stars 2014, а Михаела и Светльо отново са любимци на публиката.

Вечерта бе открита от фаворитите Михаела Филева и Светльо с огнено и опасно мамбо. „Страхувам се за здравето си", призна младата певица при репетициите на една от най-опасните и трудни поддръжки на танца. Въпреки всичко, когато двойката стъпи на дансинга, страховете се изпариха и те показаха едно наистина пламенно мамбо. Поддръжките изглеждаха леки и ефирни, оценени с 40 точки от журито, а Михаела сподели: „Тази вечер аз се чувствам победител, защото победих сама себе си".

Нели и Наско превзеха сцената със скоростен куикстеп. Журито остана без дъх от комплименти и съвсем заслужено награди двойката с 40 точки. „Заслужаваше ли си болката и усилията?" -попита Алекс Сърчаджиева бившата гимнастичка, а Нели отвърна с усмивка: „Абсолютно всичко си заслужава, стига да си на сцената на Dancing Stars”.  

Дарин Ангелов „хвана бика за рогата" с изумително пасо добле. Вечно усмихнатият актьор се превъплъти в истински матадор, а Илиана Раева възкликна: „Искам продуцентите да ми дадат табелка с 11!". Тъй като табелка с 11 точки не се намери, г-жа Раева вдигна в едната си ръка 10, а в другата 1. „Вдигам 101 точки!", пошегува се Илиана. 

Джазът на Албена Денкова с партньора ѝ Калоян и страстното танго на Антон Касабов и Дорина бяха оценени с по 39 точки, а в дъното на класацията се озоваха Елена и Деан, които получиха за своя джайв едва 30 точки.

Отборното предизвикателство на Алфредо Торес предизвика неочаквани обрати в класацията. Отбор Бом Бом се състоеше от Михаела и Светльо - капитани, Антон и Дорина и Албена и Калоян. Те влязоха в ролята на благородници ухапани от вампири, а Мистър Нагоре-Надолу похвали екипната им работа с десетка. Отбор Фокси, ръководен от Елена и Деан, представиха забавна „лисича" хореография, а Нана се появи на сцената като гост звезда. Водещата се завърна само за този танц, за да подкрепи бившите си съотборници. Капитанът Елена издаде, че Нели е била с тежко контузен глезен по време на динамичното изпълнение.  Но контузията на Нели не попречи на отбор Фокси да спечелят танцувалното съревнованието с една решаваща точка. Така Дарин и Ани, Нели и Наско и Елена и Деан, прибавиха по цели 10 точки към индивидуалните си оценки. 

Следващата седмица предстои и второто предизвикателство на Галена Великова. Звездните тандеми ще бъдат разделени не на двойки, а на тройки. Звездите имаха право да посочат по един отпаднал професионалист от срещуположния пол. Албена и Калоян посочиха Тодор, Дарин и Ани избраха Ралица, Антон и Дорина се спряха на Елена Мерджанова, Елена и Деан поканиха Светльо, Михаела и Светльо не се поколебаха със Симеон, а Нели и Наско спряха избора си на Миро. 

Kоя ще е звездата, която ще отпадне от драматичната надпревара? Ще разберем в четвъртък от 20.00 ч. в ефира на Нова.