През последните две седмици водещата дори сънувала танците

„Не питах лекарите за участието ми в Dancing Stars. Ако не искаш да получиш отрицателен отговор най-добре е да не задаваш въпроса”, сподели Нана в „На кафе”.

„Първоначално отказах (на продуцентите на Dancing Stars), защото не бях сигурна, че ще издържа на натоварването. Но те бяха много ми ли убедителни. Познават ме – аз съм състезателен тип. Обичам предизвикателствата. Може би след всички тези неща, които са ми се случвали в живота, имам нужда от непрекъснати мои си върхове, които да постигам и да си ги катеря нагоре. В едни момент те ме запалиха. Казвам си - я да опитам и да видя. Но никога човек, преди да започне, не може да си представи колко голямо е натоварването”, обясни Нана.

„Последните две седмици дори сънувах Dancing Stars”, допълни тя, разказвайки за всеотдайното при репетициите за шоуто. 

Телевизионната водеща е една от звездите, които участваха в най-бляскавото танцувално шоу по Нова, но отпадна при елиминациите миналата седмица. През 2012 година тя беше диагностицирана  с рак на гърдата. Нейната борбеност й спечели възхищението на обществеността. Нана създаде фондация „Една от осем”, която помага на жени болни от рак на гърдата.

Целият разговор с Нана и нейния танцувален партньор гледайте в „На кафе” в NovaPlay.

Не пропускайте и оспорваните елиминации в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.