Зрителите избират Крал и Кралица на бала тази вечер в Dancing Stars по Нова

Пет двойки ще се борят за титлата Крал и Кралица на бала – в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Зрителите могат да решат кой ще спечели в надпреварата, като гласуват кой техен любимец да бъде удостоен с престижното признание в страницата във Facebook

В навечерието на баловете Dancing Stars ще върне участниците към един от най-милите им спомени от училище. Спорт, спорт и спорт – това е било училището за Албена Денкова и затова тя не е имала бал, в който да облече елегантна рокля и да сложи обувки на токчета. Нели Атанасова, която също прекарва времето си в училище в спортната зала, ще се върне към спомена от деня, в който завършва. 

Защо вместо на купон Нели е отишла с приятелки да яде сладолед? Каква изненада пък направи Антон Касабов на момиче от Перник и защо е закъснял за бала си? И коя двойка ще спечели заветната титла Крал и Кралица на бала? 

Отговорите очаквайте в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато звездите на дансинга ще се включат в тройно предизвикателство, в което всеки ще танцува не с един, а с двама професионални танцьори.