Дансинга напусна любимецът на дамите Антон Касабов

Михаела Филева, Дарин Ангелов, Нели Атанасова и Албена Денкова са полуфиналистите в Dancing Stars 2014. След оспорваните елиминации в четвъртък от танцовата надпревара отпадна любимецът на дамите Антон Касабов. 

За него Dancing Stars беше пътешествие, а най-взискателното жури – самият той на себе си. Мъжът, който надскочи себе си, спортистът, който прославя България извън пределите на родината ни, направи най-големия скок в шоуто. Алфредо дори възкликна, че Антон е истински спринтьор и показа истинската си същност сега, на метри от финала

„Научих много за себе си, спечелих много приятели, които са истинските модели на подражание за младите в България”, философски коментира Антон и благодари на целия екип на шоуто. Той и Дорина представиха страстно танго, което беше и последният им танц на сцената на Dancing Stars.

„Dancing Stars е като влюбването – не може да се опише. Изгаря те емоция и искам да продължа да танцувам” – с тези думи Дарин защити своето място на дансинга, а Нели обещано приближи Наско до финал, като двамата се спасиха от отпадане.

Как ще се представят полуфиналистите Михаела, Нели, Дарин и Албена във вторник и ще успеят ли да защитят своето място, за да стигнат до финал? Отговорите в Dancing Stars на 27 май от 20.00 ч. по Нова.