Забавление и качествени филми очакват зрителите в съботната програма на Нова

Забавни филмови заглавия е подготвила Нова за зрителите в деня за размисъл. Почерпете идеи за лятната си почивка и се посмейте с несгодите на Роуън Аткисън в съботната сутрин от 9.10 ч. по Нова.

От  14.00 ч. в комедията „Бумеранг” Еди Мърфи ще влезе в ролята на Маркъс - преуспяващ рекламен агент, който сваля жени и спи с тях, когато му скимне. След фирмено сливане той установява, че новата шефка - ослепителната Жаклин, се държи с него почти по същия начин. Травматизиран от отношението й, работата му започва да куца. Но тогава по-скромната и привлекателна асистентка на Жаклин - Анжела, която ходи с най-добрия приятел на Маркъс, показва, че е малко повече от заинтригувана от опасното му положение.

Мишел Пфайфър и Робърт Редфорд ще ви покажат телевизията такава, каквато не я познавате – различна и вълнуваща, в драмата „Поверително и лично” от 16.20 ч. по Нова. Мишел Пфайфър изпълнява ролята на Сали Атуотър - млада жена, желаеща да направи кариера в телевизионното новинарство. За целта изпраща свои касети на много канали, но получава само един отговор. Кариерата й започва бавно и се налага първо да стане секретарка, след това да представя прогнозата за времето и едва след това се превръща в истинска новинарка. Целият процес преминава под ръководството на Уорън Джъстис (Робърт Редфорд). Филмът проследява истинската история на Джесика Савич, новинарката, която през 70-те става първата жена водеща. Тя се влюбва в наставника си Уорън, но въпреки чувствата си към него поема предизвикателството и се мести във Филаделфия.

Не пропускайте качествените филмови заглавия тази събота в програмата на Нова.