Кои ще са финалистите? Не пропускайте Dancing Stars в четвъртък по Нова

Звездите на Dancing Stars танцуваха за място на финала на най-бляскавото шоу в ефира. Напрежението и критичното жури поставиха на сериозна проверка самообладанието на участниците.

С чарлстон зарадваха зрителите Нели и Наско при първото си изпълнение. За предизвикателството на Христо Мутафчиев на сцената се появиха и Елена и Симеон. За съжаление Нели отново получи доста критики от журито за своята самба и така те останаха в дъното на класацията със 70 точки. На първо място се позиционираха Албена и Калоян със 78 точки, а веднага след тях са Дарин и Ани със 75 точки. Третото място остана за Михаела и Светльо със 72 точки. За Танц на вечерта бе обявено изпълнението на Албена, Калоян, Ралица и Деан.

Михаела и Светльо представиха страхотна ча-ча-ча. Галена Великова дори стана от катедрата, за да измери краката на Михаела - сантиметърът показа 114 см и оправда титлата на певицата за най-дълги крака в Dancing Stars. За четворното предизвикателство на Христо компания на сцената им правеха Петя и Петьо. Ча-ча-ча-то им нажежи атмосферата с динамика и чувственост.

Албена и Калоян представиха прекрасен фокстрот, но още по-прекрасно беше изпълнението им рамо до рамо с професионалистите Ралица и Деан. „Какво изпълнение, настръхнах“, възкликна след четворното контемпорари Калин Сърменов, като към похвалите му се присъедини и журито. Единствено Илиана Раева видя изпълнението им под друга светлина: „Изключително изпълнение, но с груба грешка при поддръжката“, коментира Раева. Дарин и Ани се справиха блестящо на дансинга. Казарменият режим, наложен от Ани, даде своите резултати и Дарин представи впечатляващ джайв. Карето Дарин, Ани, Елена и Тодор също бе на световно ниво, а чаровният актьор доказа още веднъж, че ако Михаела е носителка на приза за „най-дълги крака”, то Дарин е „Мистър бързи крака” на Dancing Stars.

В четвъртък зрителите ще станат свидетели на отпадането на една от четирите двойки. Кои ще са финалистите в битката за победата? Не пропускайте Dancing Stars в четвъртък, 29 май, от 20.00 ч. по Нова.