Не пропускайте последните елиминации преди финала в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Пред нови предизвикателства се изправи звездата Антон Касабов при гостуването си в „На кафе”. Този път те не му бяха отправени от журито на Dancing Stars, a от две от участничките в шоуто - Албена Денкова и Нели Атанасова. След като се доказа не само на ринга, но и на дансинга, сега холивудският каскадьор беше предизвикан да демонстрира певческите си умения. Оказа се, че Антон доста добре рапира.

„През цялото шоу се надявах да ми се падне хип-хоп, рап или брейк денс – близките мои неща, в които мисля, че мога да покажа много повече, но не се случи това”, сподели Антон.

При последните елиминации в бляскавото танцувално шоу зрителите решиха, че той трябва да напусне дансинга.

„Журито не ме дразнеше. Оставих егото си вкъщи, преди да дойда тук. Оценките на журито бяха обосновани и точно на място, за да подобрим танца си за следващата седмица”, заяви Антон.

„Тангото е танцът, който най-добре описва Антон. Както и пасо добле. Те са двата танца, които най-много му прилягат”, смята пък партньорката на Антон в Dnacing Stars – Дорина.

Какво още сподели Антон Касабов на Гала за бъдещите си планове и дали възнамерява да се завърне в България, гледайте в „На кафе” в NovaPlay.

Не пропускайте финала в Dancing Stars тследващия вторник и четвъртък, 3 и 5 юни,  от 20.00 ч. по Нова.