Не пропускайте звездните финали на дансинга следващата седмица по Нова

Финалистите в Dancing Stars 2014 са Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова. На 3 юни един от тримата финалисти ще отпадне на крачка от титлата Крал и Кралица на бала, която ще бъде връчена на финала на 5 юни. Във вечерта на елиминациите двойката Нели Атанасова и Наско Месечков напуснаха танцувалното шоу по Нова след мечтания танц на Нели. 
  
„Искам да благодаря на продуцентите, на всички от екипа, на прекрасното ни жури. За мен беше чест да бъда на сцената на Dancing Stars и то заедно с този прекрасен човек и професионалист”, заяви на сбогуване Нели Атанасова, прегърнала партньора си Наско Месечков. „Благодаря и на всички, които ни подкрепяха пред малкия екран”, добави Нели, която финишира на почетното четвърто място.

На големите финали във вторник и четвъртък следващата седмица трите звездни двойки ще се борят за престижната купа на танцувалното шоу. Кой ще бъде на финал? Развръзката на трите месеца блясък, красота, сила и талант очаквайте на 3 и 5 юни в Dancing Stars от 20.00 ч. по Нова.