Не пропускайте финала в бляскавото шоу Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Михаела Филева и Албена Денкова ще спорят за престижната купа на Dancing Stars и за титлата Кралица на бляскавото шоу в големия финал тази вечер по Нова. След напрегната надпревара във вторник Дарин Ангелов и партньорката му на дансинга Ани заеха третото място. „Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на Dancing Stars”, заяви Дарин на сбогуване

Aлбена посвети на нейната майка първия си танц – танго. „Не може класирането да е твоята мотивация. Мотивацията е любов” – с тези думи тя обясни движещата сила в нея, която я заведе до финала в шоуто. „Гордея се, че съм българин, благодаря ти”, възкликна Христо Мутафчиев от журито и подчерта, Албена учи как да бъдем личности. Тя от своя страна заяви, че за нея е чест да е на сцената на Dancing Stars и ако е мотивирала поне един човек да се занимава с танци, то това е нейната победа. Вторият й танц във фрийстайла, за който й съдействаха и солистите на Националната опера и балет и балет „Арабеск”, изправи публиката и журито на крака и те го определиха като най-добрия танц за сезона. 

Контемпорарито на Михаела Филева и Светльо отново доказа, че младата изпълнителка заслужава титлата „Мис чаровност” на дансинга. „Бандитската” хореография в танца с четирима професионалисти затвърди 40-те точки. Светльо и Михаела съчетаха шест стила и се справиха безупречно. 

Не пропускайте големия финал тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато двете финалистки Албена Денкова и Михаела Филева ще се борят за титлата Кралица на Dancing Stars 2014.