Не пропускайте финала тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато Албена и Михаела ще се борят за титлата Кралица на Dancing Stars

Дългоочакваният финал в Dancing Stars е тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато Албена Денкова и Михаела Филева ще влязат в битка за първото място на дансинга. Думата имат зрителите, които ще решат кой да бъде големият победител. 

Финалистките ще се представят с две изпълнения - с нова хореография и с любимия им танц, издадоха пред „На кафе” водещите Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов в директна връзка от залата на бляскавото шоу. Двамата водещи увериха зрителите, че предстои грандиозен финал тази вечер, като сред изненадите е специалното участие на испанската фламенко-чил група Chambao, както и на певицата Рут Колева. За да подкрепят двете финалистки, на дансинга ще танцуват и шампионите от миналата година Ангел и Дорина.

Отпадналите двойки в шоуто се включиха на живо в „На кафе”, където гостуваха бронзовият медалист Дарин Ангелов и партньорката му Ани. Александра Жекова издаде, че ще гласува за нейния идол Албена Денкова. Милко Калайджиев защити Михаела, като към него се присъедини и бате Енчо. 

Не пропускайте големия финал тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато Албена Денкова и Михаела Филева ще се борят за титлата Кралица на Dancing Stars 2014.