Два дни преди финала един участник ще напусне VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Прага на Къщата ще прекрачат най-близките хора на Съквартирантите във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Деца, приятели, родители и съпрузи ще имат възможността да окуражат любимите си хора и да ги прегърнат, но без да получат прегръдка в отговор, нито дори една казана дума. Мисията „Машина на времето” трябва да „замрази” звездните Съквартиранти в момента, в който чуят определен сигнал. За да бъде успешна мисията, те не трябва да помръдват каквото и да се случи.

Същевременно след излизането на Камелия Воче и Ели Гигова, Кали е разочарована от решението на зрителите. Нейната ярост стигна до там, че певицата се затвори в спалнята на Политбюро с Йорданка Христова, за да избегне конфликтите с останалите. В гнева си обаче Кали отново се спречка с Влади Въргала. 

В епизода тази вечер зрителите ще проследят и първия в историята на Къщата „Jim Beam турнир по Генерал”. Един ще трябва да заеме съдийското място, а Съквартитантите ще определят за най-подходяща Жени Калканджиева. Кой ще получи бутилка бърбън и с какви преференции ще се сдобие победителят, ще разберем тази вечер. По същото време ще стане ясен и последният напуснал Къщата на крачка преди финала. 

По-късно в „Голямата уста” Венета Райкова ще направи първото интервю със Съквартиранта, който ще напусне тази вечер. В студиото ще гостуват и Иво Аръков, Наско Месечков, Ели Гигова, Камелия Воче и Людмила Захажаева, за да изберат своя фаворит за победа в най-гледаното телевизионно предаване.

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. и „Голямата уста” от 22.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.