Гледайте най-щедрата телевизионна игра днес от 19.30 ч. по Нова

Тази събота Национална лотария е готова да раздава печалби в огромни размери. Касите на играта се презареждат и точно в 19.30 ч. по Нова  ще настъпи часа на късметлиите.

Играта „На крачка от късмета“ ще докара до сълзи човек, който дълго ще се радва на чисто нов автомобил. Вижте каква бе стратегията на участника и какво разказа за живота си в студиото на Национална лотария.

Двама късметлии пристигат на мисия в Национална лотария. Единият ще се бори за парична печалба, която да използва за децата си. Вторият късметлия ще играе, за да спечели необходима сума за операцията на свой близък. Всичко това ще видите в играта „Сейфове“, която винаги може да ни изненада.

Кое е любимото занимание на Захари Бахаров? Гледайте Национална лотария точно в 19:30 часа и ще видите как водещият раздава чекове с парични печалби като топъл хляб.

Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще ни накара да тръпнем в очакване. Разберете кой е късметлията, който ще се бори за четвърт милион лева. Дали ще ги спечели? Отговорът в Национална лотария точно в 19.30 ч. само по Нова.