Гледайте комедията „Всяко зло за добро” днес от 13.00 ч. по Нова

Тим Алън и Кърсти Али ще открият добрата страна на бедността и ще станат амиши в комедията „Всяко зло за добро” днес от 13.00 ч. по Нова.

Двете комедийни звезди влизат в ролята на състоятелните съпрузи Брад (Тим Алън) и Каролайн (Кърсти Али) Секстън от Манхатън. На пръв поглед те са перфектното семейство - външно винаги нежни един към друг, приказно богати и се числят към висшето общество, но в действителност изпитващи желание във всеки един момент да се хванат за гушите. Привидното им щастие е подложено на изпитание, когато един ден счетоводителят им подправя финансовите им отчети в своя полза, присвоявайки си 5 млн. долара, след което избягва в Южна Америка. Преди това той обаче не е пропуснал да устрои клопка, така че именно Брад и Каролайн да бъдат разследвани от данъчните власти. Брад и Каролайн са принудени да бягат и се озовават в религиозната общност на амишите в Интеркорс, щата Пенсилвания. Тази общност се оказва идеалното място за криене, но се налага Брад и Каролайн напълно да забравят за предишния си изискан начин на живот.

Не пропускайте развръзката на приключението на семейство Секстън в в комедията „Всяко зло за добро” днес от 13.00 ч. по Нова.