Не пропускайте шоуто „И аз го мога” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Десет звезди превръщат невъзможното във възможно само за седем дни в шоуто „И аз го мога” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Смелост, воля, физическа издръжливост, артистичност и вяра в себе си са само част от необходимите качества, за да се справят участниците с предизвикателствата. 

В шоуто в сряда Елен Колева ще се изправи срещу Петко Димитров в таекуондо демонстрация. В силовия двубой двамата ще чупят дъски и тухли, премятайки се във въздуха. Поли Генова и Яна Маринова ще правят въздушна акробатика на обръч на 5 метра от земята, при това без обезопасително въже. 

Сложните и динамични ирландски танци са новото предизвикателство за Алфредо Торес и Николай Георгиев. Алфредо притеснено обяснява, че тези танци са много различни от всичко, което е танцувал досега. Николай също има колебания за представянето си.

В сряда Иван Звездев и Камен Воденичаров ще застанат един срещу друг в предизвикателството баланс на легени. Техен ментор е специалистът по еквилибристика Исаак, който пристигна у нас от Дюселдорф.

Носителят на „Икар” за цирково и вариететно изкуство Ивокс представи смайващ илюзионен номер, а Симона Пейчева и Жана Брейчева имаха само седмица, за да разучат тънкостите на магията. 

Как ще се справят участниците с новите предизвикателства, гледайте в шоуто „И аз го мога” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.