Не пропускайте филмите тази вечер - „Бърз и яростен” от 20.00 ч. и „Непреклонните” от 22.15 ч. по Нова

Високи скорости и екшън надпревара откриват кино маратона с „Бърз и яростен” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Холивудските звезди Вин Дизел и Пол Уокър се завръщат в четвъртата част на филма, помогнал за началото на кариерите им, под творческото око на режисьора на „Бързи и яростни: Токио Дрифт” Джъстин Лин.

Беглецът и бивш затворник Дом Торето (Дизел) отново е в Лос Анджелис, решен да открие истината за високопрофилно престъпление. Присъствието му в града не се нрави на агент Брайън О'Конър (Уокър). Двамата съперници обаче са принудени да се съюзят срещу общ враг, докато изследват нови вълнуващи хоризонти в скоростното шофиране. 

След екшъна „Бърз и яростен” е време за „Непреклонните” - римейк на едноименния уестърн от 69-та, номиниран за десет награди „Оскар”. Филмът на братя Коен разказва за опърничав щатски шериф (Джеф Бриджис), който решава да помогне на 14-годишно момиче, което издирва убиеца на своя баща. С навлизане в индианските земи към тях се присъединява тексаски рейнджър (Мат Деймън), който също преследва убиеца от опасния Див Запад.

Не пропускайте филмите тази вечер - „Бърз и яростен” от 20.00 ч. и „Непреклонните” от 22.15 ч. по Нова.