Гледайте втората част на приключенското фентъзи „Небивалата земя” днес от 14.15 ч. по Нова

Приключенията на Питър Пан в приказния свят продължават във  втората част на приключенското фентъзи „Небивалата  земя” днес от 14.15 ч. по Нова. Сюжетът на лентата разказва за предисторията на героите от известната книга „Питър Пан” от Дж. М. Бари. Рис Айфънс играе Джими Хук, Чарли Роу влиза в ролята на Питър Пан, а номинираният за „Оскар” Боб Хоскинс се завръща към героя си Смий от „Хук” на Стивън Спилбърг. В лентата на режисьора Ник Уилинг участват звездните актьори Кийра Найтли, Шарлот Аткинсън, Ана Фриел, Чарли Роу.

Историята пренася в Лондон, представяйки младия Питър и уличната му банда. Момчетата попадат в омагьосан паралелен свят, където времето е спряло, а приключенията дебнат от всеки ъгъл. В Небивалата земя никой не остарява и изгубените души са откъснати от времето. Бандата на Питър скоро бива въвлечена във война с човека, който ще се превърне в капитан Хук и ще промени завинаги съдбата на тази мистична земя.

Дали Питър Пан и неговите приятели ще се завърнат у дома? Не пропускайте развръзката във втората част на приключенското фентъзи „Небивалата  земя” днес от 14.15 ч. по Нова.