Актрисата даде пространно интервю за „Дикоff” по време на репетицията за третия лайв на шоуто за предизвикателства

„Целта не е да изкараме акъла на публиката, а по-скоро, ако можем, да им спрем дъха поне за малко”, коментира актрисата Яна Маринова в „Дикoff” своето изпълнение на въздушен обръч в шоуто за предизвикателства „И аз го мога”.

„Аз за себе си търся предизвикателството само в една област  – в това да бъда артист. Имам амбицията да направя най-доброто за момента за професията, с която ще се занимавам. А специално за „И аз го мога” е нещо, които аз го правя с лекота. Атлетична съм и мога да правя доста неща, които другите хора не ги правят в следобедната си почивка, а аз ги правя”, споделя Яна Маринова.

Номерът с въздушния обръч, който Яна Маринова изпълни в третия лайв на „И аз го мога” е изключително опасен. „В цирковото училище в Москва имахме два-три смъртни случая при този номер”, разкри продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, но наблегна на факта, че тези злополуки са резултат на неспазването на правилата. Яна е имала възможност да използва обезопасително въже, но е отказала, защото е искала номерът да бъде автентичен, добави Халваджиян. „За да правиш такова нещо, трябва да си много смел и много да си вярваш, защото в цирка тези номера хората в цирка ги правят след много дълго обучение и репетиции всеки ден. Яна го прави само след пет дни репетиции”, коментира изпълнението на актрисата Магърдич Халваджиян.

Какво още разказа Яна Маринова за участието ѝ в шоуто за предизвикателства и кариерата ѝ като актриса и каскадьор пред Сашо Диков, гледайте във видеото.

Не пропускайте новите предизвикателства пред звездите в „И аз го мога” тази сряда от 20.00 ч. по Нова.