Не пропускайте комедията „Шпионин по неволя” от 20.00 ч. и премиерния екшън-трилър „Студена светлина” от 21.50 ч. по Нова

Звездните актьори Джеки Чан, Брус Уилис, Хенри Кавил и Сигорни Уивър са главните герои в съботната кино вечер по Нова. Кино маратона открива екшън-комедията „Шпионин по неволя” от 20.00 ч., в която героят на Джеки Чан притежава умения на необикновен шпионин. Въпреки еднообразното си ежедневие на продавач на спортни стоки той не спира да мечтае за приключения. Животът му се преобръща, след като предотвратява банков обир и се превръща в герой.

След шеметните приключения в „Шпионин по неволя” кино щафетата продължава с премиерния екшън-трилър „Студена светлина” от 21.50 ч. по Нова. Във филма бизнес консултант лети за Испания, за да се наслади на почивка със семейството си на личната им лодка. Плановете му рязко се променят, след като разбира, че семейството му е отвлечено и ще бъде убито, ако той не върне изчезнало куфарче до 24 часа. В главните роли в премиерния екшън-трилър зрителите ще видят Хенри Кавил, Брус Уилис и Сигорни Уивър.

Не пропускайте филмите тази вечер - „Шпионин по неволя” от 20.00 ч. и „Студена светлина” от 21.50 ч. по Нова.