Не пропускайте най-щедрата игра в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

В Страстната седмица Национална лотария раздаде точно 414 000 лева печалби. В навечерието на Великден от студиото на най-щедрата игра в ефира потегли още един претъпкан с екстри автомобил. Името на щастливия му собственик е Димитър Димитров от град Нова Загора. „Много ми хареса играта. Друго е играеш на живо“, беше коментарът на късметлията след края на играта „На крачка от късмета”. Димитър Димитров е на 28 години. Работи в хипер маркет като общ работник.

Пред „Сейфовете“ на Национална лотария тази седмица застанаха Виктор Георгиев от град Варна и Елена Урумова от град Пловдив. Елена напусна първа играта със 7 500 лева печалба. Виктор остана на сцената и получи шанса да направи своята печалба три пъти по-голяма. На края на играта Захари Бахаров го изпрати от студиото с 6 000 лева печалба. Виктор е на 38 години и работи като началник склад в частна фирма за изграждане на басейни. „Усещането, тръпката, емоцията са уникални. Сърцето ми биеше като на малко детенце, когато играех“, сподели с екипа на Национална лотария късметлията. 

За да потвърди факта, че печалбите от Национална лотария нямат край, водещият Захари Бахаров и тази седмица посрещна с усмивка и изпрати с тлъсти чекове поредните късметлии. Петя Иванова на 26 години от град София си е спечелила 100 000 лева от билета „Лото Зодиак“. Преди да се прибере вкъщи, минава през каса за плащане на сметки, за да си плати тока. Купува си едно билетче с нейната зодия – Рак и печели 100 000 лева. „Беше последното билетче от моята зодия. Много съм щастлива“, гордо заяви младата дама.Костадин Асенов от град Велико Търново също си е спечелил 100 000 лева, но от билета „Златната 7“. Елвин Мустафа от село Каравелово взе чек за 50 000 лева печалба от билета „Лото+“. Венцислав Кадиев от град София се прибра с чек за 20 000 лева печалба също от билета „Лото+“. Чек за 10 000 лева печалба от билета „Златната 7“ получи Кристина Иванова от град София. Драгомир Шопов от град Пловдив пък си е спечелил 10 000 лева от играта „Лото 6 от 47“. 10 000 лева спечели и Ваня Манолова от град Несебър.  Късметлийският за нея билет е „Лото+“. Билетът Монте Карло Рулетка е донесъл късмет на Христо Петров от село Горник. Той е спечелил 5 000 лева. Чек за 5 000 лева печалба получи и Красен Харизанов от град Бяла от играта „Лото Спорт“. Елена Томова от село Крислово получи чек за 5 000 лева печалба от билета „Лото+“. Катя Шаламанова от село Баня пък си е спечелила 5 000 лева от играта „Лото 6 от 47“. 5 000 лева печалба е спечелил и Метин Емурла от град Кърджали. Късметлийският за него билет е „Златната 7“. Милка Дадаркова от село Кръстевич също взе чек за 5 000 лева печалба от билета „Златната 7“. Деница Димитрова от град Козлодуй получи чек за своята печалба в размер на 5 000 лева от билета „Лото Зодиак“. Иван Йорданов от село Караново пък си е спечелил 5 000 лева от билета „Златната 7“.  Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Виолета Нанова от гр. Петрич, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Последните петима участници, които трябваше да определят кой измежду тях ще се изправи пред „МЕГА ДЖАКПОТ”, достигащ до 1 милион лева, бяха Иван Сталев от град Бургас, Атанаска Касабова от град Вълчи дол, Веселина Александрова от град София, Татяна Иванова от град Радомир и Костадин Милев от град Сапарева баня. Късметлията, който изтегли най-голямото число от картите в предварителната игра бе Иван. Опонентите му нямаха неговия късмет, но въпреки това си тръгнаха с печалби от по 1 000 лева и билет на Национална лотария. Много бързо 37-годишният бургазлия успя да натрупа актив от 30 000 лева, но след това реши да се откаже и да запази спечелената сума. „Много съм доволен. Печалбата от Национална лотария ще използвам за закупуване на камиона, за който мечтая“, заяви след играта щастливецът, който работи като международен шофьор.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова