Не пропускайте най-щедрата игра и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

В първата събота на месец май Национална лотария раздаде печалби на стойност точно 391 500 лева. Първият голям късметлия в предаването тази събота се оказа Радостина Алексиева от град Варна, която си тръгна с чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“. Нейните съперници Емил Никодимов от град Сливница и Костадин Царски от село Избеглии получиха от водещата Рая Пакова утешителни печалби от по 1 000 лева и билета „Печалба за цял живот“ на Национална лотария. „Много съм доволна. Имах силно желание да участвам в тази игра и ето, че се случи. Останах със спомен за цял живот. Всеки е длъжен да пробва късмета си. Случи се точно, когато най-малко очаквах“, сподели Радостина пред екипа на Национална лотария.

В играта „Сейфове“, за максимална печалба от 84 000 лева, един срещу друг застанаха Любомир Бояджиев от град Хасково и Марина Кръстева от град Враца. Първа студиото на Национална лотария напусна Марина с печалба от 9 000 лева. Любомир остана на сцената и получи възможността да утрои спечелените до момента 19 000 лева. След като допусна грешка в играта, той обаче трябваше да се раздели с половината от спечелената сума и си тръгна от предаването с 9 500 лева. „Не съм вярвал, че ще бъда изтеглен за участие в предаването. Пожелавам на всички да вярват в късмета си и да продължават да играят“, бяха думите на Любомир след края на играта.

Голямото раздаване на пари продължи и след играта „Сейфове“. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на 11 късметлии, спечелили големи печалби от игрите на Национална лотария. Пред Силвия Купенова от град Казанлък стоеше изборът – 1 кг. чисто злато или 100 000 лева. Младата дама избра парите. „Чувствам се щастлива. С тези пари ще помогна на съпруга си, за да може да оздравее и пак да е човекът, който беше“, с усмивка заяви Силвия. Другият голям късметлия, който също трябваше да направи избор се казва Яшар Яшар от село Ново село. Пред него стоеше изборът – ключове за чисто нов апартамент или чек за 100 000 лева. Без да губи много време 26-годишният късметлия избра парите и Рая му връчи чек за 100 000 лева.

Чек за 50 000 лева печалба от билета „Лото+“ пък си е спечелил Христо Мингачев от гр. Петрич. Две печалби от 10 000 лева от билети  „Лото Зодиак“ и  „Лото+“  отидоха при Христо Станчев от град Бургас и Севинч Терзиева от град Сливен. Мария Ташева от град Варна пък  спечели 7 500 лева от играта „Лото Спорт“. Чекове, всеки от които за 5000 лева печалба от билети „Лото+“,  „Златната 7“ и „Монте Карло Рулетка“ получиха Валентин Вакрилов от град Садово, Ани Кирова от град София, Димитрия Петрова от град Първомай, Петър Бесолнаков от град Габрово и Радослав Василев от град Стара Загора.  Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Селим Кадир от град Шумен, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Участникът, който получи възможност да си тръгне като милионер от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ тази седмица се казва Ивайло Илиев от село Куцина. Неговите опоненти в играта Милена Лещанска от село Пиперков Чифлик, Лазар Димитров от село Габрене, Арабела Петрова от град Перник и Людмил Радулов от град Троян нямаха късмета на Ивайло, но въпреки това си тръгнаха от студиото на Национална лотария с по 1000 лева печалба. Ивайло стигна до сумата от 40 000 лева, която прецени като достатъчна и сложи край на своята игра. „Много съм доволен от печалбата. Не съм решил все още за какво ще я използвам. Най- вероятно за собствено жилище“, беше коментарът на Ивайло след края на предаването.

Не пропускайте да видите новите късметлии в Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова.