Не пропускайте сериала „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

В хитовия премиерен сериал „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова гениалният Уолтър О’Брайън се обучава в емоционална интелигентност. Той е гений, но това не важи за емоционалната му интелигентност. 

Първото изпитание за тази седмица е една объркана мисия с горяща кола и птичи пера, които летят навсякъде. Но най-лошото е, че екип „Скорпион” съсипва шедьовър, който е трябвало да спасят. Заради проявената некомпетентност на гениите се налага да се явят при психолог за оценка. 

В началото на мисията екип „Скорпион” е натоварен със задачата да открие безценно произведение на изкуството и да го върне на собствениците му. Уолтър не може да осъзнае стойността на картината, тъй като за него тя е просто цветно петно върху платно. Пейдж се опитва да му обясни емоционалната й ценност. Тя е била открадната от еврейско семейство, преди да бъде избито по време на Втората световна война и оттогава неговите наследници се опитват да си възвърнат фамилното наследство. 

Защо, когато открива картината, Уолтър я срязва с джобно ножче и ще успее ли да разбере, че понякога не стойността, а ценността е по-важна за едно семейство? 

Не пропускайте шести епизод на сериала „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.