Не пропускайте седми епизод на премиерния сериал „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

В премиерния сериал „Скорпион” тази вечер по Нова екипът на гениалния Уолтър О’Брайън се впуска в преследване на избягали затворници. 

Трима престъпници, сред които и Пърси Тейт, току-що са избягали от затвора, без следа от разбиване. Случайно Уолтър разбира, че този почти гениален престъпник всъщност не е жертва, а лидер на операцията „Бягство от затвора”. Пърси е разбрал как да хакне Нюйоркската фондова борса, но за целта трябва да изчезне бързо, докато има възможност да осъществи плана си. 

Междувременно екип „Скорпион” е в много сложна ситуация, когато Пейдж получава обаждане от отдавна изгубения баща на сина си. Дрю не е виждал Ралф седем години, а екипът брилянтни гении обгрижва детето, като всеки разпознава в него себе си. Пейдж не е сигурна дали ще позволи на Ралф да се срещне с баща си, страхувайки се да не се разочарова отново. Но е сигурна, че иска сама да вземе решение без влиянието на колегите й в екипа.  

Ще се справят ли с новата си мисия и какви линии се преплитат в бащинско-синовните отношения? Не пропускайте седми епизод на сериала „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.