В „Комбина” очаквайте още дискусия за гей парада в „Без комплекси” и Дучето пред детектора на лъжата от 15.00 ч. по Нова

Капка Георгиева ще е централният гост в предаването „Комбина” тази събота по Нова. Пред водещите Галя Щърбева и Лора Крумова дамата, която в момента е щастлива баба, ще направи откровена равносметка за личния и обществения си живот. Като един от създателите на партия „Атака” и бивша съпруга на Волен Сидеров, Капка Георгиева ще говори за конфликтите в политиката, за заблудите, копнежите и цената, която плащаш за това.

За своето уникално приятелство в „Комбина” ще разкажат Димитър Ковачев – Фънки и Юлиан Константинов, които се познават от 1990 година. Те има огромни колекции китари, забавляват се като тийнейджъри, чревоугодници са и достатъчно цапнати в устата, за да е горещо винаги около тях. Двамата мъже и половина, както се наричат шеговито  те, ще разбият клишето, че музикант къща не храни и ще докажат, че един мъж може да бъде щастлив с една жена цял живот.

За първи път от две години насам най-бързата бяла жена за всички времена - Ивет Лалова,  се състезава тук в България, като би личния си рекорд в Европейско отборно първенство. Сега лекоатлетката живее в Италия. Мария Йотова се среща с нея в Стара Загора, където беше състезанието.

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш”, тази седмица застава Димитър Ангелов – Дучето. Каква е истината за отбора на ЦСКА и защо агитките винаги са на мястото на всеки протест – Орландовци, Гърмен, Катуница...

В „Димитър Ангелов – Дучето” - медицинското риалити на „Комбина”, доктор Мирослав Ненков ще се подложи на тест дали има сънна апнея, което означава спиране на дишането по време на сън. Може ли хъркането да бъде симптом за тази изключително опасна и разпространена болест? И защо заспиването зад волана е част от този проблем - на тези въпроси ще отговорят специалистите от ВМА.

Тази събота в кухнята на „Комбина” става горещо, защото там влиза сексоложката Наталия Кобилкина, за да разкрие каква е връзката между храната и секса.

В рубриката „Без комплекси”  очаквайте дискусия по темата „За и против гей парада”. Точно в събота парадът се провежда в центъра на София и между студиото и шествието ще има живи включвания . Защо партия „Атака” поиска лишаване от свобода до 5 години за афиширане на хомосексуална ориентация и как гей обществото откликна на тези хомофобски искания.

Отговорите в „Комбина” тази събота от 15.00 ч. по Нова.