Не пропускайте специалните епизоди на най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.

Илияна Апостолова от град София е поредната щастливка, чиито живот беше променен от игрите на Национална лотария. Водещият на най-щедрото предаване в българския ефир Захари Бахаров посети късметлийката, за да види какво се случва с нея след голямата печалба.

Преди половин година Илиана спечели 100 000 лева от билета „Златната 7”. Печалбата от Национална лотария значително е облекчила живота на семейство Апостолови. По-голямата част от сумата те са използвали, за да погасят част от заемите си, които допреди това са представлява огромна тежест за семейството. Благодарение на печалба Илиана е успяла да отвори и собствено заведение за бързо хранене.

„Благодарение на Национална лотария заемите ни намаляха много. Вече живеем много по-спокойно", сподели Илиана пред Захари Бахаров. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от спечелили, затова не забравяйте да пробвате късмета си. В игрите на Национална лотария има още много страхотни печалби, с които може да промените живота си.

До започването на новия сезон на най-щедрото предаване не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.