Не пропускайте специалния епизод на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Стоян Бъчваров от село Волуяк е поредният щастливец, спечелил в игрите на най-щедрото предаване в българския телевизионен ефир, когото екипът на Национална лотария посети.  
Стоян е късметлията, който на 20 септември 2014 година спечели чисто нов автомобил от телевизионната игра „На крачка от късмета”. Откакто това се случи, той е много по-щастлив и по-уверен в себе си. Дори е дал име на новата си придобивка – кръстил я е „Гражданка“.

„Цялото преживяване е като една приказка. Като сбъднат сън”, споделя Стоян. Цялото семейство е много щастливо от новата кола и от начина по-който печалбата се е отразила на Стоян. „Не съм го виждала толкова щастлив от поне 10 години”, споделя майка му с усмивка на лице. Стоян ходи навсякъде с новия си автомобил и се наслаждава на всички удобства, които новата кола предлага.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.