Имате шанс да запишете името си в списъкa с късметлии на Национална лотария

Национална лотария зарадва 12 късметлии, които получиха чекове за своите печалби тази седмица. Сред топ късметлийките е Менише Салиева от Ловеч, която си е спечелила 100 000 лева от билета „Златната 7”. „Печалбата дойде в най-точния момент. Сега мога да сбъдна мечтата си за собствен апартамент”, казва Менише. Втората участничка, която прибавя шестцифрена сума към своята сметка, е Татяна Нецова от Стара Загора. Тя е играла с„Лото Зодиак” и си е спечелила 100 000 лева. „Сякаш си в сън. Чувството е невероятно”, казва Татяна.

Дамян Илов от Костинброд си е спечелил 20 000 лева от билета „Лото +”. Денис Топчиев от Мадан и Анелия Сашева от Бобовдол получиха чекове за по 10 000 лева от „Златната 7”. 10 000 лева от билета „Лото +” си е спечелил и Георги Стоянов от Димово, а Мария Янкова от Стара Загора получи чек на стойност 10 000 лева от „Мечтаният Дом”. 5 000 лева от билета „Лото Зодиак” си е спечелил Йордан Тачев от Любимец. Алекси Стефанов от Варна получи чек за 5 000 лева от „Лото +”, а „Лото Спорт” зарадва Михаил Иванов от Бургас с 5 000 лева. Играта „Лото 6 от 47”, с която всеки ден имате шанса да станете милионер с нова къща и спортен автомобил, донесе печалба от 5 000 лева на Галя Ангелова от Кърджали. Атанас Атанасов от Варна си спечели 5 000 лева от билета „Кеш х 50”. 

Новият сезон на предаването започва през есента. И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.