Имате шанс да запишете името си в списъкa с късметлии на Национална лотария

Водещата на Национална лотария Рая Пакова гостува на семейство Минчеви в село Жегларци, за да разбере за какво са използвали печалбата си. 

Преди време Янка спечели 250 000 лева от билета „Кеш х20”. След като е получила парите по банковата сметка, тя е платила заема си. След това е купила джип на единия си син и му е дала част от печалбата, като предстои да даде пари и на другия си син. Янка е помогнала също на брат си, сестра си и баща си. Решила е да спести пари за образованието на внуците си.

„Самочувствието е голямо. По-спокойно живеем. Вратите ни са отворени навсякъде”, казва късметлийката. „Националната лотария е помощ за хората, които играят и печелят”, категоричен е съпругът на Янка .

Новият сезон на предаването започва през есента. И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.