Не пропускайте най-интересните спортни срещи тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra

Най-интересните срещи от квалификациите за УЕФА ЕВРО 2016, професионален бокс и поредния старт за сезона на Формула 1 за Голямата награда на Италия могат да гледат феновете тази неделя в ефира на спортните канали в HD качество Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra.

Състезанието за Гран При на Италия е спортната кулминация днес по Diema Sport 2. Британският пилот Люис Хамилтън се върна на върха, печелейки Гран При на Белгия и сега е амбициран за нов триумф на пистата Монца. Феновете на високите скорости могат да проследят състезанието на живо по Diema Sport 2 и в платформата Gong Play в неделя от 15.00 ч., както и свободните тренировки и квалификацията в събота.  

В програмата на Diema Sport 2 в неделя запазено място имат още два мача от евроквалификациите: Норвегия – Хърватия (19.00 ч.) и Кипър – Белгия (21.45 ч.). Любителите могат да проследят също срещата Турция – Холандия в неделя от 19.00 ч. в ефира на Diema Sport. Diema Sport ще зарадва и почитателите на баскетбола, които в 22.00 ч. могат да гледат на живо мача от груповата фаза на Евробаскет 2015 Турция – Испания.

Снимка: БГ НЕС