Отговора само в „Здравей, България” в сряда от 6.20 ч. по Нова

На 21 октомври, сряда, в „Здравей, България”, след като крадец размаха нож пред очите на деца в детска градина, екипът на сутрешния блок на Нова на живо ще потърси отговор на въпроса „Кой допусна обирджията в сградата?”. Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев пък ще задават въпроса „Защо дни преди изборите пуснаха на свобода дилъри на гласове, разкрити от Нова? Докога ще продължава безнаказаната търговия?”. В предаването ще видите още:

За скрития бизнес с бежанците – след разкритията на „Господари на ефира”. Гости: репортерът от „Господари на ефира” Влади Василев и журналистът Георги Милков.

Електронното гласуване – възможна ли е мисията? В спор Велизар Енчев и Иво Мирчев.

Агитация с чорапи. Кандидатите за власт с предизборни подаръци за електората.

Кои храни ще „удари” новия данък „здраве” и за кои ще плащаме повече? В спор депутатът Султанка Петрова и треньорът Тити Папазов.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването.  А отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” в сряда от 6.20 ч. до 9.30 ч. по Нова. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” вече можете да слушате и по Радио Novanews в София, Велико Търново и Кюстендил.