Нова Броудкастинг Груп ще излъчи общо 27 мача на живо, като срещите от 16:00 ч. и 22:00 ч. ще бъдат излъчвани по Нова, а тези от 19:00 ч. - по Diema. Тези 27 срещи ще бъдат излъчвани паралелно и в каналите от пакета Diema Extra в HD качество

„Предстои едно много вълнуващо лято за футболните фенове и зрителите с мачовете от УЕФА ЕВРО 2016”, заяви в ефира на „Здравей, България” Борислав Борисов, продуцент в спортния отдел на Нова Броудкастинг Груп. 

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват ХХV европейско първенство по футбол – УЕФА ЕВРО 2016, което ще се проведе от 10 юни до 10 юли в десет града на Франция. Зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството.

Нова Броудкастинг Груп ще излъчи общо 27 мача на живо, като срещите от 16:00 ч. и 22:00 ч. ще бъдат излъчвани по Нова, а тези от 19:00 ч. - по Diema. Тези 27 срещи ще бъдат излъчвани паралелно и в каналите от пакета Diema Extra в HD качество. 

Какво още разказа Борислав Борисов за предстоящото футболно лято вижте във видеото от „Здравей, България” по Нова.