Гледайте забавната анимация „Чудовища срещу извънземни” днес от 13.00 ч. по Нова

Чудовища ще спасяват Земята от нашествие на извънземни в забавната анимация „Чудовища срещу извънземни” днес от 13.00 ч. по Нова. Лентата е дело на създателите на култовите анимации „Шрек” и „Мадагаскар” и е част от специалната филмова програма за Хелоуин на Нова. Филмът е начин режисьорите Роб Летерман и Конрад Върнън да отдадат своята почит към един от любимите си филми от 50-те. „Винаги съм искал да направя комедия в стил „Мръсната дузина”. Интересното е, че това е начин да сбъдна мечтата си, понеже чудовищата са един вид престъпен отбор, който тръгва срещу извънземни, нападнали Земята. Затова идеята толкова ми допадна”- разказва Летерман.

В „Чудовища срещу извънземни”, когато извънземна цивилизация напада Земята, правителството на САЩ взима трудното решение да извика на помощ най-нетипичните защитници, които историята познава.На фронтовата линия излиза комична група чудовища, която има за задача да спаси човешката раса.

Дали  този странен екип ще успее да спаси Земята ще разберем в забавната анимация „Чудовища срещу извънземни” днес от 13.00 ч. по Нова. Не пропускайте заглавията в специалната филмова програма за Хелоуин на Нова.