Безплатен отворен уикенд с Diema Extra - от 4 до 6 декември, е първият коледен подарък за феновете на спорта

Цели 11 безплатни годишни абонамента за пакета Diema Extra, както и куп атрактивни седмични награди ви очакват в най-новата игра „Шампионите на Diema Extra”. До 10 януари можете да се снимате с шампионите на Diema Extra, които ще откриете в офисите на кабелни оператори в България и да качите снимката си в специалното Facebook приложение, или пък да отговорите на специалните седмични въпроси от екипа ни. В случай че изпратите снимка и отговорите на въпрос, имате двоен шанс да спечелите в томболата със седмични награди, както и възможност да се състезавате за една от големите награди в играта. 

Междувременно през този уикенд Diema Extra ще изненада феновете на спорта с първи коледен подарък – „Diema Extra отворен уикенд” в три последователни дни, от 4 до 6 декември.  В неговите рамки зрителите могат да гледат каналите Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и Trace Sport Stars, както и всички спортни събития в програмата им, между които дългоочакваната боксова среща между Кубрат Пулев и американския боксьор Морис Харис в ефира на Diema Sport HD и повторението на емоционалната победа на българския тенис шампион Григор Димитров в демонстрационен мач с французина Гаел Монфис по Diema Sport 2 HD. Също ни очакват Ница – Пари Сен Жермен (френската Лига 1), Нюкасъл Юнайтед – Ливърпул (Английската висша лига), Литекс – Лудогорец („А” ПФГ) по Diema Sport HD, както и Манчестър Юнайтед – Уест Хям Юнайтед (Английската висша лига) и Берое – Монтана („А” ПФГ), директно по Diema Sport 2 HD. Цялата програма на каналите, част от Diema Extra, ще откриете тук.

През новата 2016 година Diema Extra ще ни изненада с още едно ново предизвикателство и нови награди за истински фенове на спорта. Следете новини на официалната страница във Facebook