Не пропускайте „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

В понеделник предаването „На кафе” ще покаже на живо от село Гостилица женския обичай „ялова полуда”.  Зрителите ще видят и масаж с биене на „шамари”, който е добил голяма популярност в Америка и струва 700 долара.

Гала ще изпие своето кафе с победителя във VIP Brother 2015 Джино Бианкалана, който ще разкаже за своето участие в „Черешката на тортата”, има ли нещо между него и певицата Емануела и какво се случва в живота му, след като излезе от Къщата.

Тази седмица, във вторник, 16 февруари,  „На кафе” ще отбележи седем години от завръщането си в ефира на Нова телевизия, което прави общо 12 години на екран. Екипът има предизвикателство към всички зрители - запишете кратко видео с времетраене до една минута с послание за рождения ден на предаването и го изпратете на Facebook страницата на предаването. Бъдете креативни, забавни и нестандартни, а най-интересните видеа ще видите на живо в „На кафе“ на 16 февруари. Изпратените в инициативата видеа ще бъдат достъпни на уеб платформите на Нова Броудкастинг Груп, както и могат да бъдат показани в ефира на Нова телевизия.

Гледайте „На кафе” в понеделник от 9.30 ч. по Нова.