Не пропускайте епизода от сериала „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Съдбата на Елизабет „Лиз” Кийн все още е в опасност в премиерния криминален сериал „Черният списък” по Нова. В епизода тази вечер на бял свят излизат нови доказателства, заради които срещу нея може да започне процес за убийство. 

Същевременно Реймънд „Ред” Редингтън e решен на всяка цена да измъкне Лиз от затвора, като разкрие истинската самоличност на нейния съпруг Том Кийн. Оказва се, че той е единственият човек, който може да я оневини.

Какви изпитания предстоят за Лиз и ще започне ли процес срещу нея? Ще й помогне ли Ред? Гледайте епизод 16 от втори сезон на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук