Бенефисният мач на Владо Николов „Моята игра” беше посветен на благотворителна кауза

Осем хиляди фенове станаха свидетели на бенефисния мач на волейболната легенда Владимир Николов в неделя в зала „Арена Армеец”. Капитанът на националния отбор прекрати кариерата си на терена, но от съвсем скоро е треньор на националния юношески отбор. 

Бенефисният мач на Владо Николов „Моята игра”, който феновете имаха възможност да проследят на живо и в ефира на Diema, беше посветен на благотворителна кауза. Той дари приходите от билетите на стойност 50 000 лева на детското онкохематологично отделение на болницата „Свети Георги” в Пловдив. Благородното начинание и спомените за успешната му кариера многократно изправяха публиката в „Арена Армеец” на крака, а шампионът на три държави трудно сдържаше емоциите си.
 
В самия волейболен двубой националният отбор на България се изправи срещу Тима на звездите, в чийто състав бе Владо. Победата бе за Владо Николов и неговите съотборници. Националният отбор вече има нов капитан – щафетата Владо предаде на Виктор Йосифов. Подробности четете в Novanews.bg тук.