Мачовете се излъчват и в онлайн платформата GONG PLAY

По темата

Любителите на качествения футбол могат да проследят три срещи от новия сезон на Английската висша лига днес на живо в ефира на DIEMA SPORT2 и в GONG PLAY

След изумителния край на приказката за „Лестър” миналия сезон малцина вярват, че „Лисиците” могат да защитят титлата си.

Първият съперник в дома на шампионите тази година е раненият „Арсенал”, който ще опита да заличи следите от поражението от „Ливърпул” в първия кръг. Срещата „Лестър Сити”  – „Арсенал” можете да гледате директно днес от 19.30 ч. по DIEMA SPORT2. 

Преди това от 17.00 ч. спортният канал ще излъчи и мача между отборите на „Уотфорд” и „Челси”. С Антонио Конте начело и надежда за връщане на изгубената слава, „Челси” търси своя път обратно към върха. В своето първо пътуване извън дома „Сините” ще се изправят срещу „Уотфорд” – съперник, който така и не успяха да победят в миналия сезон. 

Футболният маратон в ефира на DIEMA SPORT2 започва в 14.30 ч. със срещата „Стоук Сити” – „Манчестър Сити”. Кой ще триумфира в днешното съперничество? 

Мачовете се излъчват и в онлайн платформата GONG PLAY, a спортният сайт Gong.bg следи и отразява най-интересното около първенството.