Не пропускайте риалити шоуто този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Вальо Михов напусна VIP Brother 2016, заемайки седмото място в състезанието два дни преди финала. В дейли епизода този четвъртък един ще финишира на шесто място, а останалите петима Съквартиранти ще се борят за титлата “Любима звезда на България” на грандиозния финал на шоуто в петък.

Втората част на мисия “Гореща линия” изправи Миглена и Рени пред неудобните въпроси на зрителите. Всъщност те бяха такива единствено за Рени, а Миглена се сблъска с огромна вълна от народна любов. Линиите прегряха, хората се надпреварваха да изразят възхищението си от “Желязната лейди”, което трогна Меги до сълзи.

Big Brother даде на звездите още една възможност да се докоснат до външния свят и да чуят най-близките си хора. В мисия “Телефони” те приеха позвънявания от най-близките си, но имаха на разположение общо време само от 25 минути. След откриването на звънящия телефон и въпросите, които трябваше да зададат, за да разберат кой е от другата страна на линията и кого търси, звездите сами трябваше да разпределят времето за разговори така, че никой да не бъде ощетен. Майки, сестри, деца и приятелки се свързаха с Къщата, за да окуражат своите близки, а равносметката от мисията беше сълзи от щастие, смях и добро настроение.

Не пропускайте VIP Brother този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg