Не пропускайте “Пееш или лъжеш” този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Само след  две предавания участниците в новото музикално забавно шоу “Пееш или лъжеш” по NOVA успяха да спечелят сърцата на зрителите – някои от тях и с музикалния си талант, а други с умелите си актьорски имитации. Трима от тях бяха специални гости в "Събуди се".

София Джамджиева е актриса, певица и асистент в кино продукции, а Николай Калчев е музикант, който дори се класирал втори на фестивала “Златният Орфей”. Въпреки това  в първото предаване на “Пееш или лъжеш”от гост-звездата Любо Киров реши, че те са имитатори.

“Убедих го, че не мога да пея”, разкрива Николай Калчев, който смята, че това е била неговата мисия в предаването.

За разлика от него, съименникът му Николай Банков наистина не може да пее, но за сметка на това е доста добър търговец и комик, затова лесно предизвика разнопосочни реакции между членовете на Съвета и гост-звездата във второто предаване на “Пееш или лъжеш” – Люси Дяковска.

“Обичам да пея. Бях в един кареоке бар и един човек ми каза, че трябва да отида на кастинг за едно ново предаване, което е точно за мен.”, разказа Банков, но сподели, че е бил много притеснен, защото не е можел да пее.

София Джамджиева разкри, че не съжалява за отпадането си, а се радва, ч е могла да изпълни своята песен и вярва, че в бъдеще време ще направи дует с Любо Киров.

Какво още разказаха София Джамджиева, Николай Банков и Николай Калчев за участието си в новото шоу, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте “Пееш или лъжеш” този понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY