Всеки понеделник зрителите могат да изберат дует фаворит в новото забавно музикално шоу

Новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA ще поднесе предизвикателства и неочаквани моменти за най-известния хип-хоп изпълнител в България Криско, който трябва да открие своята дуетна половинка за специалния Новогодишен концерт. Всяка седмица зрителите на NOVA могат да проследят решенията на големите музикални звезди, избирайки своя фаворит сред създадените дуети.

По темата

Впечатляващи умения, оригинални истории и умела актьорска игра ще бъдат основното оръжие на кандидатите, които ще провокират известния изпълнител до самия финал на вечерта. Хитмейкърът не само трябва да разпознае истинския талант от добрата имитация, но и ще получи необикновени изненади като нова татуировка, създадена на сцената на шоуто. За доброто настроение ще се погрижи професионален барман, който мечтае за светлините на прожекторите, а очарователна стюардеса ще подготви залата за излитане към музикалните висини. Звездите в шоуто ще се докоснат и до бойните изкуства с майстор по таекуондо, който ще опита да убеди Криско в своя вокален талант.

Към Съвета в "Пееш или лъжеш" ще се присъединят Люси Дяковска и Нети, които ще се постараят да разкрият талантливите участници, помагайки на Криско да създаде успешен тандем в шоуто.

"Когато разбрах за шоуто, нямах представа точно какво ме очаква, но се оказа страхотно преживяване. Няма да имам възможност да изпълня дует с Любо Киров, но се надявам един ден да го направя", разказа София Джамджиева по време на гостуването в "Събуди се". Дамата, която опита да спечели Любо Киров за своя дуетна половинка, сподели най-запомнящите се моменти от участието в компанията на Николай Калчев и Николай Банков. Тримата вярват, че предаването носи позитивни емоции и много забавление за всички кандидати на сцената.

Каква татуировка ще получи Криско? Кои кандидати ще докажат, че могат да пеят и кои ще бъдат разкрити в опита да заблудят гост-звездата и Съвета? 

Не пропускайте "Пееш или лъжеш" всяка седмица в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY