Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч.

Героите в сериала "Откраднат живот" по NOVA ще се окажат замесени в разследването на криминален случай наред с поредица медицински казуси. В премиерния епизод тази вечер историята ще бъде преплетена със съдбата на дете с аутизъм, което има важна роля в събитията. 

Междувременно настроенията на Калин, който търси нова посока в живота си, ще варират по скалата на емоциите от еуфория до необясним гняв. Подозренията на доц. Генадиев към действията на екипа ще ескалират и ще го провокират да прояви съмнение и към най-близките си хора. 

Доц. Захариев най-после ще склони Галя за разговор, който да реши съвместното им бъдеще. Дали д-р Стилянова ще допусне най-накрая бащата на своето дете? Какви тайни крие детето, което е станало свидетел на убийство? Гледайте епизод 26 от втори сезон на сериала "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.