Темите и гостите в предаването в неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA

В предаването “Събуди се” тази неделя по NOVA на живо от Харманли зрителите ще научат има ли опасност от зарази и какви мерки се вземат срещу нея. В студиото при водещите Мирослава Иванова и Деян Веселинов гостува военният министър в оставка Николай Ненчев, за да даде отговор на някои от най-наболелите въпроси за българското общество “Какво ще стане с оградата ни за бежанци и как ще отговори на протестите срещу мигранти у нас?”. В предаването ще видите още:

Парламентът си отива. Какво свърши и какво не? Коментират депутатите Росен Петров, Велизар Енчев и Мартин Димитров..

Веселин Маринов ще застане пред Мон Дьо по-откровен от всякога – какво си говорят с приятеля си Цветан Цветанов за загубата на ГЕРБ? За първи път певецът споделя и истинската причина за раздялата с бившата му съпруга Цветанка. 

Мизерия с години в детското отделение в Русе – защо там не е правен ремонт въпреки обещанията? На живо зрителите ще видят условията в болничното заведение, след като дете падна от счупено креватче.

Разказ за детето Исус, което поиска дядо Коледа да му донесе анцуг.

Кой е българинът, който стана световен шампион по брейк? Ще разберете само в “Събуди се” в неделя, когато ще бъде специален гост в предаването.

Всички са луди по „Маша и мечока“. В аванс преди грандиозното представление у нас – вижте подготовката и уникалните костюми.

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня  в "Събуди се" в неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.