Известният български изпълнител заложи на победите на кандидатката, която няма вокален талант

Теодора Славова ще партнира на Веселин Маринов в специалния новогодишен концерт на новото забавно шоу “Пееш или лъжеш“ по NOVA. Победителката за вечерта успя да спечели известния изпълнител с убедително присъствие, заблуждавайки звездите за своите вокални умения. Дилемата на Веселин Маринов го изправи пред Теодора и Йосиф Чанков – графичен дизайнер, който пее в кареоке и мечтае за голямата сцена.

Въпреки трудния избор, популярният певец се спря на постиженията на Теди в спорта, които не се оказаха равнопоставени с музикалните й възможности. Сред най-интересните участници за вечерта бяха звезда със собствено шоу в нощен клуб, саксофонист франкофон и вокалист на банда, който се изявява като футболен съдия.

Как ще се справи Веселин Маринов в изпълнението със своята дуетна половинка? Кого ще изберат новите гост-звезди в “Пееш или лъжеш“? Предстои да разберем.

Не пропускайте следващото предаване на “Пееш или лъжеш“ с гост-звезда Наско от БТР в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY