Горещите теми коментират Георги Марков и Христо Иванов, очаквайте също Йорданка Христова пред Мон Дьо и синовете на Маргарита Хранова пред Ива Софиянска - Божкова

Съботно-неделният сутрешен блок "Събуди се" с водещи Мирослава Иванова и Деян Веселинов и тази седмица ще събуди зрителите с най-любопитното от деня – от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA. Предаването ще търси отговор на въпроса как се стигна до бунтовете в бежанския център в Харманли и къде се крие причината. Очаквайте включвания на живо от най-горещата точка в държавата, както и коментарите на експерта по сигурност проф. Николай Радулов и адвокат Николай Хаджигенов.

В студиото ще гостува бившият конституционен съдия Георги Марков, който ще отговори идва ли криза след кризата. "Позорищата" в държавата ще коментира бившият министър на правосъдието Христо Иванов. 

И още: поглед извън статуквото ще представят Светльо Витков и Венци Мицов. Броени дни преди историческия първи сблъсък на Кубрат Пулев на родна земя, Андреа ще разкрие неговите силни и слаби места извън ринга. 

В предаването този уикенд зрителите ще видят също откровено интервю с легендарната певица Йорданка Христова пред Мариян Станков - Мон Дьо, а в рубриката "Говори с Ива" Ива Софиянска - Божкова ще представи синовете на обичаната певица Маргарита Хранова.

Очаквайте среща с д-р Хинова и д-р Мазов от "Откраднат живот" – за страстите, които ги събират и разделят. Зрителите ще се срещнат и с актьорите Асен Блатечки и Койна Русева в "Малко комедия". 

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.